2.3.2010

liian suuret luulot, liian iso suu ja tyhjä pää

Laitoin tuonne alemmaksi videon ja nyt on kyllä pakko jatkaa hämmästelyä. Videollahan näkyy selvästi, että Paavo on hidas ja laukkailee löysästi vähän sinnepäin. Olisi kiva laittaa se "kun treenattiin niin paljon ja tuo oli vika rata" selityksen piikkiin, muttamutta. Voin toki myös selittää, että se kenttä on pieni [video oikeasti suurentaa tuota tilaa], eli kiihdytyksiin ei ole tilaa, mutta kun! Niin ja Paavo oli lääkekuurilla ja tosiaan ei parhaassa vireessä, mutta että noin hidas? Hupsista.
Kyllä se ennen vaan on juossut, mutta videolla se hölkkäilee. Ja hölkkäily ei riitä. Pitää juosta. Lujaa. Voi huokaus, nyt aletaan ratkoa tätä mysteeriä, minne Paavon palo agilityyn on mennyt. Enhän minä nyt tuommoisen sunnuntaikävelijän kanssa minnekään pääse. Ehkä kolmosiin, tuurilla, mutta siihen se jää tuolla vauhdilla. Ehkä voisin sittenkin kaivata ripausta entisestä Paavostani. Se vauhdin hurmioinen osio saisi löytyä tästä nykyisestä Paavostakin. Muuta en kaipaa.
Ja on kyllä kauhisteltava omaakin panostustani radalla. Kädet välillä missä sattuu ja muutenkin näyttää melkoisen jäiseltä menolta. Videoata on taatusti muokattu. :D

Voisiko nuo lumet jo sulaa? Päästäis kentälle. Tehtäis lyhyitä juoksupätkiä.
Täytynee ottaa nyt asiakseen alkaa taas ihan aikuisten oikeasti ja vakavasti kehittää muutenkin tuota kuntoa. Johan tässä ollaan juoksenneltu lumihangissa lyhyitä pätkiä kun tiet ovat onnettomasti hiekoitetut ja ladut täynnä koirien vihaajia.
Peräänkuluutan myös kesän. Tai edes kevään ilman lumia.
Pitäisi tehdä koulutehtäviä, mutta kunto-ohjelma menee nyt edelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti