26.3.2010

Ajan henki on antaa mennä vaan



Perjantain lepakkovuoro taas käytetty koko rahan edestä. Sain taas osallistujien vähyyden vuoksi treenailla molemmilla koirilla ja huhhuh. Kun molemmat radat ovat puhtaasti juokse-eteenpäin-ja-varo-kontakteja niin kuuma tuli. Etenkin kun molemmilla pojilla oli kontaktipäivä. Paavo pamahti puomille, Ellu haki aan.

Ja tuli kuuma, enkä taaskaan ollut yhtään tyytyväinen omaan liikkeeseen, mutta saatiin sujumaan molemmat radat molemilla koirilla.

Elmari pieni loisti taas käännöksissä. Kun suoralta putkelta mentiin eteen hyppy ja piti kääntyä 180astetta takaisin oli Emppu aivan mahtis. Olin ensiksi ottanut Paavon kanssa radan ja jotten olisi ollut myöhässä jaakotuksessa, sain juosta jo loppuosan putkesta selkä edellä. Siltikin kääntyminen olisi voinut tulla tiukemmaksi. Ellun kanssa taas onnistuin ensimmäisellä kerralla vetäisemään pojan pois esteeltä, sen verran herkemmin vanhus liikkeisiin reagoi.
Ja Pullan kepit. Sitä jaksaa vain miettiä, mitkähän palikat ne tällä kertaa ovat loksahtaneet paikoilleen, sillä kepit olivat taas uimista välistä väliin ja hetkeksi vain unohduin ihailemaan pojan keppejä. Kuten kouluttajamme totesi, kunhan Paavon saa samalle taajuudelle, niin on se vain upea, upean jokaisessa merkityksessä. Eikä Elvis huonommaksi jäänyt. Elvis piti walesimaisen menon lippua yllä ja yhdellä radalla keksikin, että putken voi suorittaa myös putken päällä juosten. Ainakin koiralla on hyvä tasapaino.
Sunnuntaina uudestaan. Joskos saisin minäkin taas tarkkuuden ja liikkeisiin luistavuuden takaisin niin oltaisiin kaikki tyytyväisiä.

Tuli kuuma ja jännä tarve alkaa taas vain treenata kuntoa paremmaksi. Jos nuo hemmetin lumet nyt sulaisi niin pääsisi tuolla minun elämään jännitystä tuovalla pyörälläni taas liikuskelemaan ympäriinsä ja jos kesätreenit alkaisi ja saisin vaihdettua keskiviikon toiseen päivään voisin alkaa taas käydä kuntonyrkkeilyssä ja lumien sulattua pääsisi crossailee ja... Onhan tässä kuukausi aikaa treenata itsensä ja koira kisakuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti