27.1.2010

Älä juokse niin kovaa, tai pääset karkuun

Perinteiset keskiviikon treenit takana. Ja namnam. Tuo poika se vaan osaa.

Rata oli täynnä tekniikkakikkoja ja kikkakolmosia, mutta mitäpä Paavo ei nykyisin hallitsisi? Rata oli otettu näemmä Tiia Vitikaisen valmennuksesta, enkä millään taaskaan jaksa rataa paintilla väsätä. Kenties joskus innostun ottaa paljon kuvia ratavihkosestani, josta näkisitte kaikki treenatut radat.

Tän päivän rata koostuin 22esteestä ja rataantutuessa kaikki esteet tunnuttiin suorittavan väärinpäin tai ainakin niin, että ensiksi oli hirveä juoksusuora ja viimeinen este takaakiertäen. Voin sanoa, että sain juosta. Etenkin kun ensimmäisen vähän turhankin hyvin menneen suorituksen jälkeen alettiin hioa kohtia paljon, oltiin molemmat Paavon kanssa vähän sitä mieltä, että vieläkö?
Vihdoin löytyi myös Paavon ilmiömäinen irtoaminen putkeen. Ihan mieletöntä menoa ja puolessavälissä olleeseen juoksusuoraan sain sen verran etumatkaa, että nippanappa kerkesin tehdä vaaditut kuviot [kaksi persjättöä -> toinen ei ottanut onnistuakseen, sillä en saanut jotenkin fiksusti ohjattua Paavoa viistosti esteelle, jolloin hyppy kohdistui suoraan tolppaan päin ja koira joutui kiertämään tolpan, tai kuten lopussa persjättö-(lentävä)valssi. Jotta valssi ei hidastanut koiraa, sain tehdä sen aika pirusti etuajassa ja paljon edistäen]. Ja muutenkin koiralla oli vauhtia ja intoa ja pysyi näppärästi lapasessa lähes koko treenien ajan. Mitä nyt ekalla kerralla hinkattiin tosiaan ehkä turhan pitkään ja paljon, jolloin koira alkoi keksiä omia pikkukuvioita.
Treenien "rankkuudesta" ohjaajaa kohtaa kertonee se, että pitkästä aikaa treenien jälkeen lenkkareita jalkaan laittaessa, jalat tärisivät ihan kiitettävästi, kun yritin niitä ilmassa pitää.

Ollaan Paavon kanssa aloitettu myös canicrossailu. Vielä puuttuu oikeat juoksu/huskyvaljaat, mutta ne ovat ostoslistani kärkipäässä tällä hetkellä. Ja Paavolla on kivaa. Oikeinko saa ja pitää vetää? Pienet ovat spanielin elämän ilot.

Ja mitä Paavon köhään tulee. Juu se oli ohimenevää. Perjantai-iltana viimeksi köhinyt, mutta Elviksellä köhä on sitten sitäkin kauheampi. Äiti kävi ell:ssä kyselemässä vaivaan lääkettä ja nyt poika on saanut limaa irroittavaa yskänlääkettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti