16.10.2009

Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää?

Huomenna tuskin kerkeän nettiin postailemaan, joten päätinpä sitten juhlistaa blogissa päivää aikaisemmin huomista päivää.
Huomennahan on siis 17.10 ja Paavon rekkareissa lukee, että tuona päivänä pikkuinen viettää synttäreitään. Uskomatonta mutta totta Paavo täyttää jo KOLME VUOTTA. Siis kolme. Ei uskoisi. Oikeastaan olemme tässä lähinnä aikoina päivitelleet äidin kanssa, kuinka Paavo täyttää JO kolme ja Elvis aivan pian VASTA kuusi. Hassua, ellei muutamaa harmaata karvaa selässä ja päässä lasketa niin en uskoisi Paavon olevan päivääkään yli vuoden... no ehkä puolitoista.
Mitään juhlia emme ole vielä järjestäneet, mutta ehkä huomenillalla pitäisi pikkuista jotenkin juhlia. Kenties leipoa jotain hyvää ja herrrrkullista.

Viime vuonna taisin vähän rustailla, mitä kahteen vuoteen on mahtunut. Nyt jos rustailisin, mitä tähän vuoteen on mahtunut niin lista olisi aika pieni.
Ehkä mainitsemisen arvoinen asia lienee se, että pikkuisen korvien välissä on havaittavissa älyllistä toimintaa. Se on huomion arvoinen seikka.
Toki vuoteen mahtuu hiusten halkomista ja pään hakkaamista seinään, mutta noh. Toivottavasti myös muidenkin pentuesisarusten kanssa :D
Alla pari kuvaa vuodelta/kesältä/syksyltä

Ensimmäisenä kuitenkin synttärikortti.








2 kommenttia:

  1. Onnittelut Paavolle kolmen vuoden johdosta! On se jo iso poika. Kai te olette tulossa ainakin Elviksen kanssa agilitymestaruuteen, ilmoittautuminen jatkuu 20.10 asti ;) Niin ja meille pääsee kyllä kyläilemään, kun Raisan juoksukin on ehtinyt siihen mennessä loppua...

    VastaaPoista
  2. Onnittelut Paavolle velipojalta! Ja kyllä se aika vaan todella menee nopeasti, ei sitä voi kun ihmetellä..

    VastaaPoista