6.11.2009

Lähtö tulee hypyn lailla

-Nuuskamuikkunen-

Treenit takana ja hauskaa oli. Elviksellä oli vauhtia ja kyllä harmittaa, miksei tuo reppana voisi olla medi? Viisi senttiä sinne tai tänne, eikö sääntöön mahtuisi yksi walesinkokoinen poikkeus?



Yllä tämän päivän rata, joka valssailessa olisi ehkä onnistunutkin silleen tasaisen varmasti ja kaaret sormet ristissä, mutta radassa olikin jujuna se, että siinä oli tietty ohjauskuvio. Ei siis auttanut sooloilla vaan myöntyä viimeinkin tekemään Elvarin kanssa jaakkoja ja sylkkäreitä. Mun mielestä jaakot Elviksen kanssa ovat lähes yhtä hyvä idea kuin rämäyttää itse se rima alas, mutta mitä vielä. Oppija ikä kaikki, tai jotain.
Jaakotukset toimivat ihan pirun hyvin ja koira suorastaan syttyi enemmän uudesta asiasta. Sylkkärit taas tänään eivät onnistuneet. Sellaiset ovat ihan tylsiä ja turhia.
Radan kulku.
Ykköseltä kakkoselle kierrätys koiranpuoleisella kädellä. Kakkosen ja kolmosen välissä valssi. Neloselle sylkkäri. Kyllä tätä hinkattiin ja hinkattiin... ja hinkattiin. Lopussa muutama onnistunut suoritus. Vitoselle jaakko. Kutoselle vienti. Tässä kohtaa Elvis pomppi ja loikki ja teki nättejä piruetteja, jos en ottanut vastaisella kädellä vientiä. Vastaisella onnistui.
Kepeiltä pakkovalssilla seuraavalle esteelle, sitten jaakko. Kasi luonnollisesti niin, että koira oikealla puolella ja esteen oikealta puolelta, niin, että koira hyppäsi keppien suuntaan. Tähän Block tai Black out. Joku fiksu valaiskoon tuon oikean termin minulle. Siis niin, että koira kierrätetään kasille, koira hyppää ohjaaja kohti ja kiertää esteen keppien puolelta. Ohjaaja ohjaa koko ajan esteen seiskan puoleiselta puolelta. Jos joku harrastaa kasikkoja yhdellä esteellä niin tämä oli melkein kuin se, mutta matka jatkui ysille ja siitä putkeen. Putken jälkeen sai käyttää mielikuvistusta ja tehdä omia teitä kukin tyylillään.

En voi muuta sanoa kuin, että Elvari oli hieno. Ihan mega upea ja nopea. Rimat tosin olivatkin neljässäkympissä, mutta tekniikkatreeneissä matalat rimat ovat mielestäni vain parempi juttu.
Tykkäsin paljon radasta, tuollaisia perusjuttuja, joita Paavon kanssa tulee ainakin harjoitella, kuten ohjaajammekin muistutti.

Lopuksi tehtiin vielä sellainen oikein kiva kasin tyylinen juoksurata ja nyt sain viimein valssailla. :D

Ja sitten loppuun pieni pätkä lempisarjakuvastani. Pikkupojat ovat nyt viikon saaneet hengata yhdessä, kun en ole saanut aikaiseksi lähteä takaisin omaan kämppään. Noh kotiin tullessa on havaittavissa luovuudenpuuskassa tehtyjä pikku asioita. [mm. verhot ovat muutman kerran olleet lattialla]
Löysinpäs sitten erään aika sopivan kuvatuksen, millaiset fiilikset ovat aina kotiin palatessa.

Kuvan siis olen löytänyt täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti