23.4.2010

Nyt täytyy suorittaa nopea Ajattelukävely

Viimeiset hallitreenit takana ja melkoiset tehotreenit olivatkin, sillä olin ainoa treenaaja paikalla.
Ensimmäisen vajaan tunnin treenasin vain ja ainoastaan Elviksen kanssa Paavon ja äidin huidellessa jossainpäin keskustaa. Ja Elmari oli aivan mahti. Siis ihan mieletön. Ne tiet, mitä Elvis teki ja se into ja fiilis. Pätkien jälkeen ei voinut kuin hymyillä ja jo radalle mentäessä kun Elvis suoritteli omia ratoja [vilkuillen minun liikkumistani ja arpoen sitten, mitähän mahdollisesti pitäisi suorittaa] ja oli yhtä hännän heilutusta jokaisen suorittamansa esteen jälkeen. Voi nam. Ihana miäs.
Treenien loppuksi Paavokin saapui paikalle ja otin samat pätkät nopeasti Pullankin kanssa. Mutkia treenattiin ja hiottiin paljon, sillä Paavon normaaleilla hypyillä, koira hyppäsi suoraan syöttiputkien eteen ja noh... putkestahan se koira sitten löytyikin.
Lopuksi hiottiin yksittäisiä esteitä. Paavon kanssa harjoiteltiin vauhtipätkän jälkeen kepeille jarruttamista [alkoi onnistua vähän liiankin kanssa...] ja Elmarin kanssa tehtiin pimeitä putkia.
Jäi siis treeneistä oikein mainio fiilis ja sainpas taas paljon niksejä, mitä keväällä voisi itsenäisesti treenailla ja hioa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti