2.9.2009

Cause you're a Dead Duck

Netti taas toiminnassa, joten jotain on kirjoitettava.

Äskeinen päivälenkkimme Paavon kanssa pelasti kyllä muuten lähes täysin pieleen menneen päivän [joka sisältää huonosti nukutun yön, rikkinäisen mukin, teevettä, lähes turpaan antavan mummelin ja samassa tilanteessa miltei auton alle jäännin jne.]. Lenkkeilymaastomme aikana on muutama lätäkkö matkan varrella. Tänään Paavo sitten päätti kierrellä hieman rantaa [tapansa mukaan], mutta tällä kerralla Paavo ei palannut ilman tulijaisia reissulta. Herra nimittäin kantoi hyvinhyvin ylpeänä sorsaa suussaan ja katsoi todella tyrpenä minua ja täysin kauhistunutta ilmettäni, kun sain sorsan käteeni. SOrsa nimittäin näytti olevan hengissä, jonkin sortin puolitajuton ja ammuttu, mutta hengissä. Onneks pari muuta lenkkeilijää, jotka olivat hetken aikaa reaktiolleni jo naureskelleet, tulivat pelastamaan tilanteen. He näyttivät miten sorsalta taitetaan niskat [iyh] ja lupasivat huolehtia raadosta, ellen välttämättä itse sitä halunnut. Paavo siis päätti ihan itse aloittaa metsästyskautensa. Johan tässä viikko vai jopa kaksi kulunut virallisista alkajaisista.
Samalla metsälenkillä Paavo toi käteeni toisenkin linnun. Tällä kertaa metsälintu, sekin vaurioitunut yksilö. Aika etevä poika tuo Paavon Perkele on :D
Lenkin aikana otettiin muutenkin vähän kaikkea yleistä höttöä. Kierreltiin puita ja otettiin seuraamista, paikallaoloa ja luoksetuloa. Vieraat ihmiset ja koirat Paavo jätti myös rauhaan.

3 kommenttia:

  1. Ohhoh! Aika hienosti on Paavo osannut lintujen noudon :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi, jos Paavo ei pääse miesväen kanssa metsälle, niin täytyy hoitaa itse sorsapasitia pöytään ;) Pätevä poika

    VastaaPoista
  3. Jepjep. Kuva Paavosta ja sorsasta on tulossa heti kun kameranpiuha vaan löytyy.
    Niin ja viikonloppuna Paavon olisi ollut tarkoitus lähteä veljen kanssa metsälle, mutta ne ohjatut agitreenit menevät pahasti päälle, joten Paavo saa vielä hetken sorsastella keskenään.

    VastaaPoista