16.4.2011

Tästä kesä voi alkaa

Heippatirallaa ja sitä rataa.
Allekirjoittanut juhlisti tuossa hetki sitten viimeisen teinivuotensa aloitusta ja sen kunniaksi taisi nuppi olla sekaisin, että ilmoitin kuin ilmoitinkin Paavon Joensuuhun. En tosin sunnuntaille, koska luotto tohon koiraan on taas jossain puskassa piilossa.

Tulin tänne kuitenkin tarinoimaan enemmänkin tuota kesäkautta, nyt kun seuramme julkisti tulevat kesäkauden ryhmät.
Ohjaajana toimivat Tiitisen Jenni ja Miira Rokka. Jennihän olisi ollut meillä näin talvella, jos ryhmä olisi pysynyt koossa, mutta kuinkas kävikään... Tykkäsin hirveästi Jennistä kuitenkin ne pari kertaa, kun hää oli meillä alkutalvesta kouluttamasta ja odotan nyt että se piilossa oleva asennekin löytyisi sitten kesän aikana. Jennissä muutenkin on hyvää se, että hänellä itsellään on maksikoira, joten ei tarvitse välttämättä rautalangasta alkaa vääntämään miksi valitsin jonkun toisen reitin kuin pikkukoirilla...
Ja sitten Miira. Miirakin on ollut useasti meillä kouluttajana ja viime vuonnahan se oli Miira, joka järkkäsi ylimääräisen valmennuskerran kerran kuussa. Koska Miira [ja monet muut seuramme jackrussel-harrastajat] ovat aikoinaan aloittaneet harrastamisen walesilla, on hänelle ilo katselle, kuinka joku tuommonen luupääspanieli voi olla niin motivoitunut ja innoissaan tekemisestä. Paavon tekemisenintoa tosin moni muukin rodusta tietämätön ja rodunharrastajatkin ihailevat. Paavohan syttyy kaikelle alle sekunnissa, mutta se into myös voi katketakin ihan yhtä nopeasti. Motivoiminen on pitänyt opetella, eikä se motivoiminen vieläkään aina ihan hanskassa ole.

Ja mitä muihin ryhmäläisiin tulee?
Jos salapoliisintyöni ei ihan täysin väärässä ole, ollaan Paavon kanssa yllärylläri taas ainoat maksit ryhmässä rotukirjon ollessa 3/4xsheltti ja yksiö kääpiö villis. Sulaudutaan Paavon kanssa taas niin mahtavasti joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti