10.12.2010

kun kaikki ei mene täydellisesti, tietää että se on aitoa



Olisi varmaan aika päivitellä vuoden viimeinen kisapostaus selittelyineen.

Lähtökohdat: Ylienerginen spanieli kahden viikon agitauon jälkeen. Neljä päivää putkeen max. kolme tuntia nukkunut radalla täydellisesti lagittava ohjaaja.

Lopputulos: hahhahhehahah. No ei ainakaan nolla. Mutta kivat kontaktit!

Kivoja ratoja, kai. Juu, oli ne.
Ekalla radalla käytiin kiepauttaa parit ylimääräiset reitit tuomarin kautta. Minusta tuntuu, että Elvis on nyt tämän tuomarin moikkauksen takana. Elmarin kanssahan meillä kusi pitkään se, että kohteliaisuus syistä tuomari oli käytävä ainakin kerran moikkaamassa. Paavo vaan pistää paremmaksi ja käy peräti kaksi kertaa! No juu, toisesta moikkeuksesta saatiin virhe, toisesta menetettiin vaan aikaa. Samalla radalla tipautettiin muurin palikat, mutta muuten rata meni jotenkuten. Ohjaaja jääti sen minkä jaksoi ja koira ingnoorasi ohjaajan jäisen liikkumisen parhaansa mukaan.
Tulos. 10vp -6 ja risat.

Toisella radalla ohjaaja jääti kahta kauheammin = ohjasi koiraa lähes koko radan väärältä puolelta ja pysähteli sen minkä kerkesi ja antoi koiran vaan mennä.
Tulos hyl.
Koira pongaili maassa olevia puoliksi hautautuneita valkoisia numerolappuja. Tiedä sitten luuliko koira pienia valkoisia neliöitä namilautaseksi [yhdennäköisyys huomattava] vai mikä, mutta hylly siitä, kun koira ensimmäisen pongauksen jälkeen takas tullessaan juoksi takaisin puomille. Otti hienot kontaktit!
Ylpeä radalla oli keinusta. Olin siis väärällä puolella, mutta ajattelin et ei se mitään. Koukkasen koiran hieman suoraan juostessa takaleikalla toiselle puolelle. Jaa. No eipä koira liikkunut keinulta mihinkään vaan jäi 2on2of:iin ja katsoi typeränä ohjaajajan käsien heiluttelua. Että silleen. Kun muuten nyt kerta oli pakka sekasin niin miksei vähän laiteta pakkaa enemmän sekasin ja suoriteta kisoissakin varmat ja hienot kontaktit. Niinpä. Miksei.

Samalla reissulla nähtiin Kiva-sisko. Siis Egon sisko. Pikkasen jäntevämpi otus kuin tuo minun natiainen. Nyt saatte vain ihastella Egon päätä ja joku päivä laitan Heidin ottamia kuvia vähän lisää näytille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti