18.11.2010

Kokeile vain, hämmästy vain

Hengissä. Saapuva pimeys, jatkuva ällöttävä lumisade, liukkaat tiet, turhat aikaiset herätykset, myöhäiset nukkumaanmenoajat ja muut sellaiset muuttujat planeettojen asennoista lähtien ovat vaan saaneet tämän tytön totaalisen laiskaksi.

Pennun kanssa käytiin lekurilla. Kaikki ok ja painoa oli sisaruksia vähän vähemmän. En kyllä silti sanoisi, että pikkunen tuo koira olisi, ehei. Kaikki Egon nähneet ovat jo 14vk pörriäisestä sitä mieltä, että aivan selkeä maxi on kasvamassa. Toivoa sopii. Kuopiokierroskin käytiin pittuisen kanssa ihan kaksin ja vähän aluksi jänskätti. Niin jännää, että piti ensimmäinen bussimatka piipata. On se muuten pikkukoiran omistajilla halpaa. Ei tarvinnut maksaa koirasta, koska pystyin pitää sen sylissä. Kyllä minä vain aina joudun joka hemmetin kerta maksamaan Paavosta, vaikka ihan hyvin pikkuinen spanielikin menisi sylissä. Ainakin Paavon mielestä. Nih.
Muuten pentu elää pennunelämää. Tuhotaan kaikki eteen tuleva ja suusta löytyy kaikki kielletty ja kiva.

Paavon kanssa eksyttiin eilen ihan kahdestaan agitreeneihin. Treenejä piti Huppusen Kati ja teemana oli pitkät välimatkat, joiden jälkeen jarrutteluhommia ja sarjaesteelle lähestymisiä ja muita pikkumukavuuksia. Pätkiin tutustuessa huokailin ja näin jo päässäni, kuinka koira viilettää kauhistuttavan monta kertaa vääriin paikkoihin tai venyttää mutkansa ihan luvattoman rumiksi, mutta... Kartturikin oli tällä kerralla syystä tai toisesta ihan liekeissä ja ei ongelmia. Päinvastoin. Kouluttajakin huokaili, että menoamme katsoessa tuli ihan kylmät väreet, että niin. Vähän harmitti, kun olemattoman treenamisen takia [mm] en kehdannut ilmoittaa koiraa Varkauteen, mutta onhan itsenäisyyspäivänä vielä Joensuussa kisat. Sieltä napataan serti. Piste.

Meidän elämä muuten menee kesää odotellessa.

1 kommentti:

  1. nonni, tulette joensuuhun! sisarustreffit siis tiedossa =)) tullaan muuten lauantaina puoliltapäivin ACE:lle treeneihin. kääpiö lähtee mukaan.

    VastaaPoista