11.6.2010

Silloin muistat mistä tullut oot ja minne palaat takaisin



Huomio. Oreniuksen valmennuksen kohdalle laitettu muutama kuvanen Paavon koikkelehtimisesta. Iso kiitos Emilialle kuvista ja Maarikalle valmennuksen järjestämisestä vielä kerran!

Ollaan käyty jokunen kerta Paavon kanssa Saviskankentällä ottamassa puomia ja keppejä. Ei muuta. Tokoa ollaan jauhettu lähes joka aammulenkki eri kentillä ja on se poika vaan mahtava otus. Saatiin eräs aamu asiantunteva yleisökin aikaiseksi, ja jostain yleisön joukosta kuului pätevä naisääni "No nää koikkerit nyt ovat muutenkin melko tottelevaisia." Kyllä. Niinhän nämä tällaiset koikkerit ovat.











Elviksen kanssa ei sitten kuulu niin hyvää, tai no, ei meidän maailmassa [toivottavasti] mitään maata kaatavaa ole tapahtunut, mutta pojalla on melko pahannäköinen ihattuma, jonka senkin äiti löysi sattumalta, kun olin leikellyt pojan koristekarvat kokonaan pois. Pitäisi etsiä jostain kauluri, kun Elviksellä on paha tapa olla kokoajan nuolemassa ihoaan. Ihottuman aiheuttajaa ei varmaksi tiedetä. Epäilen vahvasti stressiä [muutto ja talon remppa], mutta voihan vika olla jossain ihan muussakin, vaikka ruuassa...

Kuvien © Emilia Räsänen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti