2.4.2013

Hei me lennetään

Yritin eilen päivittää törmäysmahdollisuudet, mutta tallentamiseen tuli aina vain vastaus "korjaa lomakkeen virheet". En tiedä missä vika, mutta en siis saanut julkaistua tapahtumia, missä minäkin olen pyörimässä kera pari karvakasan.

18.5 KUOPIO agility Paavo
19.5 JÄMSÄ näyttelyt Ego
25-26.5 KUOPIO näyttelyt Ego&Paavo
5.6 JYVÄSKYLÄ agility Paavo (huomatkaa, että kisapäivä on Ykkösluokkalaisille, mullon tosi luja luotto meidän menestykseen omissa kisoissa...)
9.6 KARKKU näyttelyt Paavo

Muistaakseen päivämäärät menivät noin. Kesäkuun näytelmät ja agility ovat vielä auki, mutta jos lomatoiveeni toteutuvat niin näillä mennään.
Alkuperäinen tarkoitukseni oli lähteä Paven kanssa jo synttäripäivänäni (parin viikon päästä) aksailemaan varkauteen, mutta olen tullut siihen tulokseen, ettei Paavo ole vielä oma itsensä, joten en lähde enää kokeilemaan tuon punavalkoisen kanssa kisoihin kepillä jäätä, vaan treenaan mieluummin ja menen sitten kun olen taas sitä mieltä, ettei mikään voi mennä vikaan.
Egon kanssa meillä sen sijaan on tosiaan ne tasokokeet tulossa muutaman viikon päästä ja nyt pitäis ihan oikeasti potkia itseäni perseelle, että saisin aikaiseksi lähdettyä hallille, vaikka kuinka olisi aamuvuoroja... Yksi rata pitää saada tehtyä ennen kuin menen summamutikassa hutkimaan toisten arvosteltavaksi raidallisen kanssa.

Egosta puheenollen, sille on tullut jokin ihan ihme kummitusikä. Kaikki ihmiset, jotka Ego luulee tuntevansa, mutta tajuaakin sitten, että perkele, tämä ei ole tuttu ja haisee vieraalta koiralta ja uskaltaa vielä puhuakin...Ego haukkuu. Nostaa keesin pystyy ja kummastelee kovaan ääneen vierasta. Hetken päästä Ego on kyllä normaali, kunhan on itse saanut omalla ajallaan tutustua ja yrittää pusutella. Sitä ennen vieraan pitää patsaan lailla pysyä yhdessä asennossa ja miellään hiljaa... Niin että jos on käyntiä täällä Kuopiossa, yksi pikku pyrri voisi haluta tutustua ja haluaa ehdottomasti siedätystä hampaiden ja pallien tarkistamiseen. Teetä ja pullaa voin tarjota vastineeksi (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti