10.5.2012

Oh I swear to you I'll be there for you




Wou. Tää juttu on muuttunut, hyvä että edes osaan käyttää tätä...

Kesätreenit olisivat alkaneet tänään, mutta minäpä olin todistamassa autokoulussa, että minulle saa antaa sen ihan oikean kortin. Hirveää turhuutta käydä hakemassa vihreään vihkoon hymiö kohtaan "auton käsittely". Noh ohi on. Ensiviikolla uusi yritys.

Yritän tässä etsiskellä paikkaa, josta saan noita törmäys mahdollisuuksia muokattua. Meidät on mahdollista nähdä tässä joku viikonloppu Iisalmessa kisailee Paavon kanssa, jos nyt siis muistan oikein ja tänään olisi se viimeinen ilmo. Pitäkää peukkuja.
Karkkuun emme valitettavasti pääse. Ai miksi? No kun. Luin naamakirjasta eräs ilta, että nyt olis Karkun vika päivä ilmoittautua. Noh minä touhotan. KARKKU. Ilmoitan. Pakko. Kaskas. Nettitunnukset ovat kadoksissa. Löysin tunnukset siivouskomerosta tossa eilen...
Sitten olen pohtinut, mille päiville ilmoitan Paavon agirotuun. Varmaa on, että yhtenä tai kahtena päivänä olen töissä, mutta yhtenä päivänä olisi kiva kisata. Onko siis tietoa onko waleseista tai Jangeseista tulossa joukkue? Yksi pieni Paavo voisi ilmoittua tiimiin!
Toki jos pyrreissä olisi niihin kisavalmiisiin, epäkilpaileviin tai mikä lie se amatöörisarja onkaan niin yksi pieni Ego voisi myös olla aika näppärä vaihtoehto, kunhan saan sovittua eläinlääkärin kanssa ensiksi kuvuasajat (nyt on ollut vähän nihkeesti yhteensopivia aikoja...)
Kuopion näyttelyynkin olen kovasti poikia viemässä. Ajatuksena olisi, että veisin pojat samalle tuomarille (eri päivinä), mutta katsoo nyt. Pyrreillä kun ei ollut mitään erityisiä tuomareita (eikä nyt waleseissakaan) tuota yhtä lukuun ottamatta. Katsoo nyt (ja sitten siinä käy kuten aina... oho hups.)

Siinäpä siis suunnitelmamme. Suunnitelmat ovat tehty lähes täysin treenaamatta mitään.

Agilityssa käytiin veivaa muutamana iltana kontakteja ja keppejä. Siinä missä Egon kanssa sillon joskus oli kepit tosi JEEJEE, niin nyt ne olivat kontaktit. Siis se raivo! Ei, pikkupyrri ei vauhdissa pysty keskittymään totaaliseen pyshtymiseen, mutta aina ne etutassot läppästään maahan päättäväisyydellä ja nöyttävästi. Kyllä siitä hieno tulee. Ehkä.
Paavo taas oli Paavo. Se osaa ne kontaktit jos vaan haluaa. Se osaa kepit jos vaan haluaa. Paavo osaa olla paras, jos vaan haluaa, mutta Paavo haluaa olla vaatimaton. Kaikkien kaveri. Liian hyvä ei siis passaa olla muiden edessä, muutenhan sitä kahdehdittaisiin ennemminkin kuin kaveerattaisiin(?).

Tokoakin olen ottanut. OHO
No sen verran olen pyrrin kanssa ottanut, etten ihan vielä haaveile kisaurasta. Oikeestaan ne haaveet haudataan yhä vaan syvemmälle maan alle... Ei muuten, kaikki muut liikkeet itseasiassa ovat priimaa (siis mitäs näitä on, paikalla olo ja luoksetulo?), mutta seuraaminen. Anna mun kaikki kestää. Toi koira kuvittelee olevansa kenguru. Liikkeestä maahanmenot ja pysähtymisetkin onnistuvat, mutta ei seuraten. Toki Ego tekee välille ihan mahtavaa seuraamista VÄÄRÄLLÄ PUOLELLA. En tiedä miten se silleen, koska ainakaan tietoisesti en ole edes yrittänyt sitä treenata... Paavo taas on Paavo. Paras. Mutta valitettavasti se tokoherhiläinen ei vaan ole pistänyt vielä mua. Mutta treenaaminen on kivaa. Tai leikkiminen, tai mitä se nyt on...

Lisäksi avattiin mökkikausi! Ja Paavo heitti talviturkkinsa siinä pienessä sulaneessa läntissä jo vappuna. Seuraavana viikonloppuna polskuteltiin vedessä jo pidempään jäiden ollessa kokonaan poissa. Hyrr, en minä vaan vielä. Muutenkin ollaan taas aloitettua pitkien pururatalenkkien tekeminen ja pyrri on vaan kauhian kätevä. Egohan ei liiemmin kesäisin minulla ole remmissä, koska pyrri vaan on. Toisin kuin tuo yksi spanieliotus, joka huitelee ties missä, lähtee pupujen kanssa leikkimään korvat off- asennossa ja vastaantulijat ovat kanssa kivoja!

Niin ja pakko mainostaa. Koska tänään ei päästy treeneihin niin pakkohan se oli Paavolle jotain kivaa kehittää. Trimmasin pojan pään ja ai että se on vaan hieno.

Sellaista siis tällä kertaa. Ohessa pari kuvaa syksystä. Ensipostauksessa ihkutetaan sitten kymmenen faktan verran koiria. Piti jo nyt, mut OHO HUPS.




Pyrrin ja walesin ero...


En pääse mamma enää yhtään lähemmäksi...



Oho sehän osaa seurata!



Todellisuus on kuitenkin...



...ehkä sitten jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti