8.8.2017

Visit Kotka

Kokeillaan saisinko itseäni niskasta kiinni, jos vaikka tekisin kivoja kuvapostauksia paikoista, joissa me seikkaillaan.

Kävimme siis pari viikkoa sitten visiitillä Kotkassa. Löydettiin tosi kiva vesipuisto, vaikka aluksi katsoinkin kieroon kartturia, kun hän minulle esitteli Kotkan nähtävyyksiä. Vesipuistosta kun tulee mieleen se ärsyttävä mainosrallatus "Vesipuisto Serena kaikki mukaan viettelee, vesipuisto Serena jotainjotainjotain..." Mutta tää vesipuisto Sapokassa oli vähän erilainen. Tykkäsin.



Käytiin myös Egon kasvattajan luona kaffella ja visiitistä innostuneena ollaan vähän naksuteltu seisomista. Häntää en ole vielä saanut laskeutumaan.


Kotimatkalla ajeltiin vanhaa tietä pitkin. Seijan vinkistä kierreltiin vähän siellä ja täällä ja taidettiin eksyä muistaakseni Ruotsinkylään, Ruukkiin? Söpö pieni miljöö vanhoine puutaloineen ja jotenkin, aika vain oli pysähtänyt tässä korttelissa. Jos minulle ei olisi tästä kerrottu, en ehkä olisi osannut etsiäkään moista paikkaa.
Mutta tämä reissu innosti minua taas vähän reissun päälle. Suomessa on niin paljon nähtävää, jos vaan välillä poikkeaa pienille teille tai valitseekin sen tutun reitin sijaan uuden sivutien.


Kuvien copyt, Janni Kröger ja Egon seisotuskuva Seija Vikman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti