14.2.2013

Nyt yksi minuutti voi kaiken ihan täysin kadottaa

Kohta on taas kaikki irrallaan


Tämän kuvan ottamisen jälkeen, ovat tainneet koirakoulutustaitoni hiipua...

Lyhyesti ja ytimekkäästi meidän menoista.

Treenailtiin pitkään vähän kaikkea ja kivaa ja kaikki meni hyvin kunnes...
Sitten tuli eräs harmaahko päivä, jolloin heitin Paavon mammalle ja raidallisen kanssa lähdimme kohti Varkautta. Siellä meitä odotti muutama muu henkilö Varpsin hallin luona tarkoituksena veivata pikaisesti agia, keskustella pyrreistä/koirista/kaikesta/parantaa maailmaa/etc
Noh, Ego teki taas mitä Egon on joskus tehtävä: palautti ohjaajan maan pinnalle. Ei, Ego ei irronnut, ei Ego ei ollut hiljaa, ei Ego ei ollut leija. Tuli kyllä tehtyä kieltämättä ihan kivojakin pätkiä, mutta vain pätkiä. Ja agihousuni repesivät nyt ehkä viimeisen kerran. Kiitos Ego arvostan.

Sen jälkeen parit fiilistelyharjoitukset yksikseen ja sittenpä tulikin sunnuntai ja Paavon valmennus.
Oltiin me radalla hei kahdeksan minuuttia, kunnes laitettiin pillit pussiin, koska Paavo lopetti ykskaks hyppäämisen, haahuili radalla ja näytti juuri siltä "toivottavasti kukaan ei huomaa, että olen täällä". Koiran liikkuminen syyniin ja huomasin, ettei takaosa pelitä. Lantiosta kun paineli, koira laittoi selkänsä täysin köyrylle ja vielä tänäänkin iltalenkillä oli havaittavissa hassunoloista kävelyä. Ei Paavo ei linkkaa, mutta ei suorista täysin takajalkaansa ja tänään Paavo käveli tosi hassusti koko takapää vinossa.

Siispä ihan vain kun Paavon parin sisaruksen selät tietäen päätin nyt vihdoin ihan oikeasti kuvauttaa punavalkoiseni selän, sähköpostia lähetetty fyssarille ja nyt vaan sormet ja varpaat ristissä kattellaan, mitä saadaan tulokseksi.

Mutta voitte olla siis varmoja, ettei meitä ihan hetkeen näe kisakentillä tai Paavon kanssa edes treeneissä. Nyt kuntoutetaan Paavo kunnolla ja kattellaan sitten miten jatketaan, jos jatketaan. Se riippuu ihan siitä, mikä siellä selässä/takaosassa mättää. Pelkkä tavallinen pieni lihasjumi tuo ei vain voi olla.

2 kommenttia:

  1. Voi ei :( toivottavasti ei ole mitään vakavaa! Joko kävitte kuvissa? Tosin Remun välilevytyrähän ei näkynyt röntgenkuvissa vaan vasta magneettikuvissa. Mutta eihän sen todellakaan mitään luusto/välilevyongelmaa tarvitse olla, kyllä oikein kunnon lihaskramppikin voi olla tosi kipeä.

    VastaaPoista
  2. Saatiin vihdoin hierojan kanssa sumplittua yhteinen aika ensi viikon alkuun, joten jos sieltä ei tule vastausta Paavon jumeiluun (onko se sana?) niin sitten eläinlääkärin puheille. Paavon liike kun ei vieläkään ole niin jellonamainen kuin sen pitäisi olla ja vieläkin vähääkään pidemmillä tai nopeatempoisimmilla lenkeillä Paavo käyttää takaosaansa todella hassusti, joten jokin siellä nyt mättää :f

    VastaaPoista