26.11.2012

I wanna look up, look up, look up, yeah yeah

ME PÄÄSTIIN VALMMENNUKSIIN! Ihan btw.



Kuvasta kiitos tekijälle Kati Ketoselle!

Niin ja tilasin/varasin/ostin Egolle maailman hienoimman näyttelyhihnan (no kattokaa ny ite!) ja Paavokin saa ihan mittatilaustyönä omansa. Tarkoituksena siis vähän innostaa itseänikin noihin kehäjuttuihin. Seuraava hankinta lienee über hienot handlausvaatteet.

Muutenkin ole taas alkanut löytää kadonnutta treeni-innostusta. Parin päivän päästä olisi muutama peräkkäinen vapaapäivä ja suunnitelmia olisi vaikka millä mitalla. kattoo nyt sitten mikä toteutuu ja mitkä jäävät toteuttamatta...

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Muistinpas tulla kurkkaamaan teidän blogia...Kävin Kotkassa Egon kasvattajan liikkeellä ja juteltiin pyrreistä. Tuli siellä puheeksi että kesällä Ego oli välillä Paavoa tuuraamassa ja Osku sanoi että heidän kasvatti:) Ja näytti heidän kotisivut joista linkki näihin sun sivuihin!

    Sä olet todella taitava ja upeasti liikkuva ohjaaja. Sulla on kaksi hienoa koiraa! Nyt kun jaksat treenata säännöllisesti niin kisaatte tuloksellisesti kolmosissa hyvinkin nopeaan! (ja kun muistat niihin kisoihinkin ilmoittautua:DDD)
    Hyvää loppuvuotta ja uutta alkavaa :-)

    Toivottavasti joskus hallilla nähdään!

    -kesän koutsi Jaana&shelamit Iisa&Into-

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa on pitänyt jo pitkään kysellä, joskos siulta joskus sattuisi löytymään aikaan niin saataisko poikien kanssa hallilla yksityistunti? Itselläni kun on nyt viimeaikoina ollut ideat hukassa ja ollaan koko talvi vaan loppujen lopuksi varmistettu kontakteja ja kontakteja ja sitten vielä vähän kontakteja...

    VastaaPoista