2.9.2010

Kuinka paljon olen kiittänyt? Miten ikinä muu ois riittänyt ja tämän varmuudella olen päättänyt

Huomasinpas juuri, etten ole päivittänyt maanantaintreenejä.
Ei niissä kyllä hirveästi ole muuta kerrottavaa, kuin että Pulla oli ihan mahtis.

Teemana oli sylkkärit ja takaleikat, eli juuri niitä pikkupikku ohjauksia, joita Paavon kanssa joudun viljelemään melkoisesti aina toisinaan.
Ja Paavo meni... ja meni... onnistui vielä kerran, ja toisenkin.
Radalla oli myös ansana aan alla putki. Ensimmäisellä [takaleikkoja harjoitellessa] radalla putki meni ässänä ja toisella radalla [sylkkäreitä treenatessa] molemmat päät olivat saman kontaktipinnan vieressä [uuna siis]. Ei merkkiäkään lentokeinuista ja jälleen aalla pysähdykset. Taitaa poika käydä hieman enemmän kierroksilla kisoissa kuin treeneissä, tai sitten en kyllä tiedä, mikä niissä kontakteissa kusee kisoissa muttei treeneissä? Sillä näin ratatreeneissä en todellakaan palkkaa koiraa joka kerta, en edes joka toinen kerta kontakteilla.
Kepeillä taas pientä hidastusta, mutta nyt en tukenutkaan yhtään kädellä ja kokeilin tavallista enemmän edistää kepukoilla. Onnistui.

Loppuun riemuympyrää, joka sisälsi takaleikkoja, mutta olisin halutessani saanut juosta vaikka koiran päälle, ei se sitä olisi leikoissa huomannut, sillä leikoissa puoleensa veti putket...

Tällä hetkellä elän hyvin ristiriitais aikaa. Taisin jokunen postaus sitten mainita, että minulle on toivottavasti tulossa uusi pentunen ennen seuraavia fudiksen MM-kisoja ja nyt sitten pitkään seuraamassani ja kauan kuolailemassani pentueessa olisi yksi uros pentu vapaan. Tällä hetkellä on armoton plussien ja miinusten listaus, mutta kun! Joku fiksu ja järjissään oleva ihminen saisi nyt tulla ja lytätä tämän idean täysin?

5 kommenttia:

 1. mikä pentu, uteliaisuuttani kysyn =) voi sitten lytätä, vaikken teitä edes tunne..=)

  VastaaPoista
 2. lk pyrri olisi ollut monen vuoden ajan harkinnassa ja nyt olen vuoden aikana pitänyt kasvattajaan yhteyttä ja varaus olisi kyllä jo toiselle nartulle, mutta tämäkin pentue olisi kaikinpuolin muuten hyvä, mutta haaveissani olisi blue merle eikä brindle, kuten nämä tämänhetkiset pennut ymmärtääkseni ovat, eli ei mikään vakava miinus.

  VastaaPoista
 3. no näin jostain muistelin! löysin jotain tutuntutun kautta blogiisi ja muistelin, että olit seijaan ollut yhteydessä ja ninkaa ja vappua nähnyt =) minulla siis on lk pyrri elsa ja yhteisomistuksessa äitini kanssa poskiparralla varustettu lk pyrri duca :) minulle on mitä todennäköisimmin tulossa se narttupentu aune x röllistä..

  VastaaPoista
 4. Elsan blogia [sitä, mikä on kaikille avoin, en ole saanut aikaiseksi kysyttyä tunnuksia siihen ei kaikille avoimeen] onkin tullut seurattua ja livenäkin olen Elsaa agiradalla tuijotellut kuola valuen. Oikeastaan Elsan näkeminen ensimmäistä kertaa joskus vuonna kivi ja keppi varkaudessa ykkösluokassa oli se viimeinen niitti, että tuollainen mullekin vielä joku päivä...

  VastaaPoista
 5. juu saat kyllä sen salasanan jos tahdot =) en löytänyt spostiosoitettasi täältä..

  hassua, miten maailma on täällä niin pieni.. =)

  ilmeisesti selmasta odotat pentua? ne syntynee keväällä sitten. väliin sitten toivon mukaan sopii elsan pennut :) seija antaa varmasti mielellään lisätietoja ja toki miekin! jos kiinnostaa tavata lisää pyrrejä niin elsan tytär pila asustaa joroisissa ja toki tännekin voi tulla käymään!

  VastaaPoista