28.3.2011

Sanovat, ettei se tuijottamalla nopeammin keity, toisaalta on tiede ollut ennenkin väärässä

-tässä tulisi lukea joku tarkoin harkittu ja tunteja mietitty aloitustervehdys-

Ollaan oltu eteviä. A) tämä tyttö saa alustavien pisteiden valossa lakin päähän ja B) musta tuntuu, että ollaan edistytty agilityssa jotenkin.

Meidän elämään kuuluu luun jyrsintää, lukkojen avaamista ja omistajan takaliston pureskelua ja päällä puskemista, jos ei muutakaan tekemistä ole. Tiedä sitten, onko Ego vain sitä mieltä, et nyt tartteis vähän kiinteyttää paikkoja vai mikä tuossa on...

No joo agihallissa purukalustoksi käyvät myös ihan hyvin paidat/vatsa ja kädet/hihat. Arvostan Ego tätä kiinteytysohjelmaasi niinkin paljon, että pyydän oikeinoikein kauniisti, voisitko millään lopettaa?
Meidän elämään kuuluu siis agilitya, agilitya, metsälenkkeilyä ja agilitya. Olen nyt agilityssa keskittänyt kaiken tarmoni hyppykuvioihin ja testailuin miten toi pyrri oikeen toimii. Ja toimiihan se. Toisinaan. Kättä tuo seuraa edelleenkin _todella_ intensiivisesti eli päätin huomenna mennä tekemään kunnon irtoamistreeniä.
Parilla kerralla olen kesnyt hallille ihan vaan vahingossa ja vähemmän vahingossa. Taskusta on kuitenkin löytynyt vain joku lelun riekale ja halliin ollaan menty vaan leikkimään. Ei siis nameja. Tulos on ollut vähän muuta kuin tarkoitin. Irtoaminen on toki edistynyt hieman, mutta pyrrin kierrokset ovat kerta kerralta suurentuneet ja kroppani näyttänyt treenitreeniltä hieman sinertävämmältä.

Tänään tehtiin kolmeen esteen riviä eri variaatioilla. Piti tulla välistä, piti kiertää jnejne. Huomasin, ettei pörriäinen siedä yhtään työntämistä ja tai vähääkään päälle tulemista. Siinä vaiheessa lyötiin jarrut päälle ja alettiin murista. Joo sori, mun spanielit vaan ovat opettaneet mut liian hyvälle. Egolle siis vinkki: sisäistä spanielisuutesi.

Meidän elämään kuuluu myös lukuisat lässynlässynhellyttelyhetket. Ette tiedäkään, miten suloinen tuomoinen sekasikiömangusti on, kun se tulee tuhisemaan viereen ja kääriytyy oikein tiiviiksi keräksi, etkä oikein tiedä, mistä kerä alkaa ja mihin loppuu. Nih.
Lisäksi tänään huomasin oven lukossa, että Egon kynsi oli jäänyt lukon ja oven väliin, mutta tarkistaessani pojan tassut en löytänyt yhtäkään puuttuvaa kynttä. Toisaalta Egollahan on yhdessä kannuksessa "tuplakynsi" (siis sellainen kaksi kynttä liimautuneet toisiinsa. Joo se on ihan vaan koira, eikä mikään mutantti), joten en yhtään ihmettelisi, vaikka koiralla olisi ollut pari ylimääräistä piilokynttä muuallakin kropassaan. Eipä tuo koira tunnu aristavan mitään [tosin tarkistustilanne meni aika pelleilyksi ja nuoleskeluksi muutenkin...] ja tuntuu hyvin liikkuvan muutenkin... tai no hyvin...
Joo tiedän, Ego on nuori ja löysä pentu, mutta mua oikeasti huolettaa ton koiran takakoivet aika paljonkin. Toisinaan tuntuu, että koiran tassut kinnerkulmasta aivan kuin kaareutusivat hieman "sisälle" päin tai silleen.... Ja takaliikkeet ovat ainakin toisinaan _todella_ ahtaat, hyvä ettei kipinöitä lennä. Muutenkin noi koivet ovat kovin löysät, että odotan innolla sitä hienoa päivää kun kuvautan tuon otuksen. En yhtään ihmettelisi, vaikka kuvat olisivat täysin pimeitä eikä luita löydy tai vaihtoehtoisesti Egon sisältä löytyy kadonnut kaksoisveli tai jotain.

psst! Katselin meidän kevään kisakalenteria ja nyt on pakko kysyä, että millä logiikalla springereiden erkkari juuri tänä(kin) vuonna on tungettu ylppäreiden kanssa samalle viikonlopulle? Joku suunnitteluvirhe, vai minulle vain väärä lakituspäivämäärä?

3 kommenttia:

 1. hassua, ego kuulostaa paljon samanlaiselta kuin sisko =)
  tuosta löysyydestä..oon miettiny samaa. jotenkin toi pentu on nyt vielä löysempi kun se on missään vaiheessa ollut! kintut tosin ei ole pihdit, mutta liikkeistä löysyyden näkee. ei sillä, niillä kintuilla pääsee silti kovaa =) luultavasti kyseessä on joku kasvuun liittyvä vaihe ja liikunta on siihen apu :)

  VastaaPoista
 2. Harmi et erkkari on su, oisin voinu käyttää sitä oivallisena tekosyynä ja jättää raahautumatta kuopioon. DAMN!

  Haluun nähä kuvia Egon löysistä raajoista. Tai oikeestaan mieluummin tutkisin sen läpi mut on vähä tota etäisyyttä. Mut sehän on aina näyttäny ihan kummalliselta ni varmaa toiki vaa taas yksi retardi kasvuvaihe.

  VastaaPoista
 3. Juuh, miekin toivon, että löysyys on joku ohimenevä juttu, mutta olen silti hieman varovaisemmaksi mm. agilityssa ollut enkä ole nostellut rimoja hirvittävästi ylöspäin. Toisaalta me ollaankin keskitytty aika pitkälti eri tekniikkoihin, joten ihan hyvä, että ne rimat ovat pysyneet maan läheisyydessä.

  Ja Janni: sulla alkaa olla kiire keksii joku kiva tekosyy, ettet pääse ihastelemaan valkolakkiani. Ja jos Karkkuun menet, sun ois koukattava tätä kautta, koska Paavo tahtoo ehdottomasti Karkkuun.

  VastaaPoista