8.8.2010

Ja kiroan sen lupauksen

Vuoden ensimmäiset ja todennäköisesti viimeiset näyttelyt ovat takana. Tuloksena EH ja koska muut kolme urosta saivat ERIn oli meidän tyydyttävän lopulta EH/4 sijaan.Mutta, kaikkea sitä saa arvosteluissa lukea. Tuomarin mukaan Paavo kaipaisi LISÄÄ otsapengertä. Ehkä ensi kerralla en sitten viiltele pojan päätä niin saa sitä otsapengertä. Mutta niin, kyllähän sitä hieman lukiessa hymyilytti. En nimittäin ihan heti uskonut, että Paavolle kaivataan lisää päässä yhtään mitään (järkeä on toki kaivattu).
No tokihan sitä sitten valitettiin eturinnasta ja kyynärpäistä ja lopussa vielä karvapeitteestä. Karvasta sen verran, että vaikka näyttelyt olivat tulossa, en halunnut evätä Paavolta uimisen iloa, siitä siis turkki oli mitä mielenkiintoisemmassa kunnossa ja sitten vielä kun tällainen puskatrimmaaja on päässyt vauhtiin... annettiin vaan tasoitusta.

Oli kyllä hieman sellaiset näyttelyt että olisi voinut nämäkin pippalot jättää väliin. Meillehän ei koskaan osallistujanumeroita tullut, näyttelyremmi oli vähän hukassa ja muutenkin eilisiltana ei vaan ollut mitään fiilistä lähteä näyttelyihin. Ja näyttelypaikalla mittari näytti reilusti kolmenkympin paremmalle puolelle ja päivän kruunasi ainoiden aurinkolasieni hukkaaminen, kun ne hetkeksi otin pois päästä.No mutta ainakin on yritetty täyttää lupaustani, että tuosta koirasta tehdään vielä valio. Näyttelyt eivät vaan ole se mun juttu, mutta ehkäkenties voisi loppusyksystä käydä pyörähtämässä jyväskylän näytelmissä. Ne tosin ovat sisänäyttelyt, tämän päivän kisat olivat sentään ulkona.

Arvostelun laitan paremmalla ajalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti