2.7.2010

Metsän taa käy päivä tää

Punkkien vallankumous! Voin sanoa, että nyt olen nähnyt elävänä painajaiseni, sillä äsken tulimme poikien kanssa iltalenkiltä. Katsoin jo lenkillä, että jopas on Elluun tarttunut _paljon_ punkkeja ja nypin niitä jo loppumatkasta pois koirasta. Punkkipannathan ovat siis edelleen hukassa ja niin kauan kuin ne nyt ovat hukassa niin minä en koiria puskissa lenkitä. Sen päätin äsken.
Nimittäin, valehtelematta jouduin vielä kotona nyppimään Elviksesta reilu parikymmentä punkkia pois ja epäilen, että hyvästä yrityksestä huolimatta [pesin ja harjasin ja yritin ronkkia turkin läpikotaisin] jossain turkin uumenissa pesii liuta punkkeja. Jostain syystä koirat saivat porttikiellon huoneeseeni.

Hiljaiseloa ollaan vietelty treenirintamalla. Elviksen kanssa opetellaan seisomaan jumppapallon päällä ja koirasta on jo mahdottoman jännään kiertää palloa etutassut pallon päällä. Paavosta moinen touhu on ajanhaaskausta. Koko pallo on Paavosta oikein turha, eihän se edes mahdu pikkuisen suureen kitaan!

Lisäksi pystytin äidin takapihalle neljä keppiä, tarkoitus lisätä tässä kohta kuusi ja vaikka kahdeksan keppiä. Keppejä ollaan siis veivattu pitkin viikkoja ja pojista kyseinen este osaa olla mahdottoman hauska leikki.

Lisäksi ollaan otettu tunnaria. Tosin vain muutamalla palikalla, mutta ovatpahan pojat saaneet käyttää nenäänsä ja noutaa= Elvis menee onnesta sekaisin.
Paavon iloksi ollaan kierretty myös jakkaraa. Hauskaa ja helppoa leikkiä, nykyisin Paavo menee aina oikealta puolelta jakkaran vaikka ohjaisin samasta paikasta eri puolille. Olen minäkin siis oppinut jotain. :D

Näillä jatketaan. Maanantaina olisi treenit, sitä ennen inssi ja varokaa vain kaikki leiriläiset, äidin mukaan minun pitäisi ajaa leirille. Eli keskiviikkoiltana kaikki liikenteessä olijat olkaahan sielläpäin Suomea erityisen valppaina ja varuillanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti