27.7.2010

Heikkoudet on myös teillä, vaan eipä ole meilläTodih. Ei hirveästi ole intoa käydä ylimääräisiä treenejä heittämässä tässä helteessä Saviskalla, vaikka halu olisi kova. Paavo viettää nyt siis kesälomaa.

Maanantaina kuitenkin eksyttiin taas treeneihin. Variaatio Oreniuksen sunnuntain valmennuksesta [siitä, missä siis itse olin]. Välit olivat vähän eri ja nyt ei ollut edes puomia oikealla paikalla ja se minulle vaikein "prkl nyt muuten teen ne kaikki kiepautukset, jotka haluan" oli jätetty pois = rata loppui kohdan aloituskohtaan.

Ei siis mitään vaikeaa, Paavo oli ihan super ja sain olla kyllä niin polleana herran putkihakuisuuteen alussa. Mieletön meno sekuntteja tuhlailematta. Kun rata oli kerran kaksi juostu läpi, tein keppejä yksittäisenä. Alkoi löytyä kadoksissa ollutta uiskentelua.

Huomasin myös treeneissä, että seuralle oli tullut uusia esteitä: kevyempi puomi, aa ja vinokepit. Miksi ne vasta nyt hommaavat vinot, kun koirani periaatteessa osaisi jo kepit? Miksei jo talvella? No, ehkä keksin vinoillekin jotain käyttöä, tai sitten en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti