21.1.2012

kaunis mieli kääntää katseensa eteenpäin ja sydän helpottunut huokaa

Nyt se alkoi. Siis kunnostautuminen koiramaailmassa... Okei siis töihin ilmoittautuminen seuramme kisoihin, talviryhmään ilmoittautuminen (jos siis nyt sain sen paikan. Pitäkää peukkuja!), agirotuun töihin ilmoittautuminen ja...

Ja mikä parasta, mie ilmoitin Egon näyttelyihin. Voitteko kuvitella, mun tämä vuosi alkaa näyttelyillä! Lisäksi katselin Paavolle näyttelyt ja pitkien pohdintojen tuloksena päätin, että ehkä odotamme Karkkuun asti. Järkytyinkin itseasiassa siitä, että Karkku on tänä vuonna VIIKON lakkijaisten jälkeen. Siis ainahan ne ovat olleet samana viikonloppuna. Joten tätä tekosyytä en tänä vuonna käyttää, miksemme muka Paavon kanssa noihin bileihin osallistuisi.

Agikisoihin osallistun sitten kun olemme taas treenanneet ryhmässä ja säännöllisesti jajajajajajaja. Sitten kun olemme siis treenanneet.
Egollakin kisaikä lähestyisi, mutta mie olen vähän luistanut kontaktien ja keppien kanssa, joten tähtäämme kisoihin vasta kesällä tai syksyllä. Katsellaan miten hommat alkavat sujua.
Mitähän vielä?


Ai niin.
Mun veteraani. Se ainoa oikea jellonakuningas aka Elvis täytti KAHDEKSAN vuotta. Tarkoitus oli trimmiä ja ottaa kuvia pojista, mutta arvatkaa vaan muistinko ottaa mukaan trimmivälineet ja kameran äidin luokse? Tai edes hakea niitä jälkikäteen... Kyllä mä vielä joskus. Päivitinhän mie sentään jo ulkoasun!

2 kommenttia:

  1. Meillä näköjään on törmäys mahdollisuus. :D Ollaan Rillan kanssa tulossa tuonne Tuusniemen näyttelyyn.

    VastaaPoista
  2. Oih, kivaa että siellä on muitakin kun en ole pitkilleen nähnyt muita pyrrejä kuin tuota omaa otustani. Eipähän tarvitse yksin edustaa :D

    VastaaPoista