18.1.2013

Vaan kukaan ei sua paremmin osaasi tee
Listasin meille täksi vuodeksi tavoitteita. Väkersimme Elviksen kanssa mukavan radan, jota tosin jouduin tilan puutteen vuoksi vähän vielä fiksaamaan paikan päällä ja tilasin lisenssin. toisin sanoen, olemme treenanneet. Agility on ollut ajatuksissa. Tuleva vuosi on ollut läsnä joka solullaan.
Pojat reagoivat paniikinomaisesti tuleviin suunnitelmiin. Onhan listassa kuitenkin sellaisia kohtia Paavolla kuin "kisoihin treenifiilis" ja "kontaktit prkl!" ja Egolla "keskity rataan älä kartturin syömiseen" ja "kattellaan ja mennään fiilistelee kisoihin joskus". Allekirjoittaneen kohdalla oli sellaisia huomiota kuin "muista ilmoittautua kisoihin" ja "lopeta kiljuminen!!!!"


Ratatreenit menivät ihan mahdisti. Rata sisälsi takakierrätyksiä, keppikulman leijeröintiä ja jyrkän "piilo"putken löytämisen. Ja pojathan meni! Mitä nyt pari kertaa rimat lensivät, kun ohjaajaa vissiin ahnehti tai myöhästeli hyppyjen päällä jollain lailla.
Mutta siis pyrtsin kanssa hengittäminen syvään ja nopeasti sataankahteenkymmeneen laskeminen auttaa (huomatkaa nopeasti, koska muuten pyrri istuessaan on jo kehitellyt pienessä mielessään monta muuta mieleisempää radanpätkää). Tai ehkä se auttoi ennemminkin ohjaajaa ja keskittymiseen. Ego oli vaan niin hieno pieni mies ja taisin kyllä radalla olla hieman ylpeä itsestänikin kun kerkesin ja muistin ohjata huolella raidallisen. Hyvä meidän tiimi!
Paavon kanssa olin ylpeä Paavon käännöksistä ja jälleen kerran omasta tatsista, kuinka muutaman läpijuoksun jälkeen totesin et hienompaa jälkee vois tulla jos alkais ohjaamaan huolella käännöksissä. Toimi.Seuraavana iltana menimme parin viikon tauon ja lisenssin hankinnan jälkeen hallille ottamaan ihan vain kontakteja.
Siis mitkä pysähdykset? Pitikö siis pysähtyä? Tähän, vai tähän? Kelpaako yksi tassu? Vai kenties pelkkä hipaisu? Ihan vaan jos ajatustasolla saatoin koskettaa kontaktipintaa...
No okei, ehkei homma ihan niin prinkkalaan mennyt, mutta päättäväisistä seiniin pysähdyksistä ja etenkin konatakteilla pysymisistä ei ollut tietoakaan. Paitsi sitten kun ohjaaja parkui päättäväisen lujaa...

Sellasta. Ensitreenit onkin kovaa vauhtia kehitteillä, nyt ei vaan ole Elmaria apuna, mutta ehkä tästä jotain tulee...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti